Ontwerp je eigen trouwring
Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-616016

Deel deze pagina op:
Ontwerp je eigen trouwring

Sieraden atelier

Goud is een van de meest waardevolle metalen ter wereld. Het is zeldzaam en het oxideert nauwelijks, waardoor het lang zijn glans behoudt. Goud is ook het meest geliefde materiaal voor sieraden. Toch is het pure goud, dat samen met andere metalen uit erts wordt gesmolten, niet erg bruikbaar voor duurzame sieraden. Puur goud is te zacht en daarom worden er andere metalen aan toegevoegd. Het wordt daardoor harder en duurzamer en de kleur kan veranderen van witgoud (door toevoeging van palladium) tot roodgoud (door toevoeging van koper). De kleur en de glans van goud blijft echter altijd onmiskenbaar mooi. Goud is daardoor buitengewoon geschikt voor verwerking in sieraden, die bij elke stemming of gelegenheid passen.

Met zijn prachtige warme glans laat goud zich zeer goed combineren met edelstenen, vooral diamant met de slijpvorm briljant is uitermate geschikt. Juwelier Ploeger is bekend met de vele mogelijkheden die het werken met goud biedt. Hij heeft ruime ervaring met fantasievolle, persoonlijke en originele ontwerpen en kan u daarbij uitstekend adviseren.


Maatwerk en goudsmeden

Hoe mooi zou het zijn als je een erfstuk, of een waardevolle persoonlijke herinnering kan verwerken in jouw / jullie trouwring. Natuurlijk kunnen wij een bestaande ring op maat maken, wij kunnen echter ook een sieraad naar wens ontwerpen of verwerken in een nieuw sieraad.
.
Of u heeft unieke ideeen voor een sieraad design, die u graag uitgevoerd wilt hebben. Maak nu een afspraak, en wij vertellen u graag wat allemaal mogelijk is.

 

Met de vervaardiging van herinnerings sieraden hebben wij menige klant tot tranen toe geroerd. Hoe mooi kan het zijn om een tastbare herinnering aan een dierbare dagelijks bij je te dragen?