Ontwerp je eigen trouwring
Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-616016

Deel deze pagina op:
Ontwerp je eigen trouwring

Jacques Ploeger

Uit de winkelstraat... maar niet uit het beeld

Het zal u niet ontgaan zijn, maar het fraaie pand aan de Torenstraat (tegenover grote kerk ede), wordt niet meer bezet door het juweliers echtpaar Ploeger.

Medio 2020 hebben we de de laatste oorbellen, bedels en horloges verkocht, en hebben we de deuren kunnen sluiten. Daarna legde de coronapandemie het land plat.


In de 35 jaar dat wij in het centrum van Ede mochten werken, hebben wij een bijzondere en hechte band weten op te bouwen met de inwoners van Ede (en ver daarbuiten).
De hartverwarmende reacties in de laatste weken en daarna hebben ons doen beseffen waarvoor we het allemaal hebben gedaan.

En echt met pensioen gaan??  Dat doen we niet.....U bent nog steeds van harte welkom op de Doddendaal 20, voor horlogereparaties, batterijvervanging, sieraad ontwerp en goudsmeden, en zijn wij nog steeds het adres voor verlovings- en trouwringen. Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, ontwerp dan uw eigen trouwring met de 3D trouwring designer...En daar helpen wij u graag bij!

U bent nog steeds van harte welkom, graag wel op afspraak.

En zo... begon ons avontuur

 Juwelier Ploeger was met zijn fraaie juwelierszaak in het gezellige centrum van Ede gevestigd. Samen met zijn vrouw Gesina, leidt Jacques Ploeger al sinds 1985 dit succesvolle bedrijf. De stijlvolle etalages toonden u een uitgebreid en hoogwaardig assortiment aan sieraden en horloges.

Juwelier Ploeger is een begrip in Ede en omgeving en onderscheidt zich van anderen door de combinatie van vakmanschap en kwaliteit en een vleugje eigenzinnigheid. In een ongedwongen sfeer met de nodige humor is het nog steeds een uniek bedrijf in Ede.